Luxury Sleep Mask

Få en bedre søvn, i fuldstændig mørke, med vores luksuriøse doozie Luxury Silk Mask

Hvis du er træt af at lyset generer din søvn, skal du prøve denne luksuriøse og superkomfortable sovemaske, særligt designet til at blokere 100% for al lys, og hjælpe dig til en dybere og mere afslappende søvn.

Fremstillet i fed Mulberry silke med et fyldigt, luftigt bomuldsfyld, føles den nærmest som en kærlig omfavnelse.
Ingen generende stropper, passer til alle, og bliver siddende hvor den skal.

Du kan købe LUXURY SLEEP MASK i vores webshop her

Læs meget mere om LUXURY SLEEP MASK herunder…….


 

Det perfekte DESIGN

Denne luksuriøse, polstrede sovemaske i lækker fed Mulberry silke (22 momme) og med fyldigt, luftigt bomuldsfyld, er designet til at give dig den mest afslappende, dybe søvn, mens du i mellemtiden tager dig ekstra godt af din hud.

Designet af sovemasken er perfektioneret til at udelade selv den mindste smule lys, og samtidig have en vis lyddæmpende virkning på forstyrrende støj.

doozie Luxury Sleep Mask er som en blid sky, der lægger sig omfavnende om den øverste del af hovedet, uden nogen irriterende sømme eller stropper. Derimod lukkes den nemt med velcro.
Den føles superbehagelig, og flytter sig ikke af i løbet af natten.

Den gode SILKE

Ydermaterialet af den lækreste Mulberry silke føles ikke bare lækkert, men er også godt for din hud – og for dit hår.

Silke absorberer ikke fugt som andre materialer, og derfor forbliver fugtigheden i din hud (og hår), i stedet for at blive absorberet af sovemasken.

Silke er et temperatur-regulerende materiale, og da det heller ikke er let modtageligt for fugt, vil sovemasken ikke føles så varm som man umiddelbart kunne tro.

Det glatte silkestof modvirker de sovelinjer som nemt opstår hvis man sover på maven eller siden, og modvirker ligeledes filtret, slidt hår hvor hovedet rammer puden.

Den Mulberry silke som anvendes, er i øvrigt dyreetisk korrekt produceret, således at silkelarverne ikke går til under produktionen, som ofte ved fremstilling af silke.

SOV GODT i fuldstændig mørke

Sovemasker er populære hos mange uanset køn og alder, da de fleste forstår vigtigheden af en god og dyb nattesøvn, uafbrudt af generende lys, som kan gøre det svært at forblive i den dybe søvn.

Vi kender nok alle især det skarpe morgenlys, som sniger sig ind ad selv små åbninger i de mørke gardiner, eller gennem en lille sprække i soveværelsesdøren, og endnu sværere kan det blive, hvis man lige prøver at få et lille powernap midt på dagen.

Det er vores erfaring, at det kan være svært at finde en traditionel sovemaske, der har en pasform så den blokerer 100% for lyset.

Derfor har vi lavet denne fantastiske sovemaske, som sikrer dig en søvn i fuldstændig mørke.

Genial til POWERNAPS

Selvom vi elsker de mange lyse timer om sommeren, kan de også være til stor gene for vores søvn.

Vores nye luksuriøse og superkomfortable sovemaske, LUXURY SLEEP MASK fra doozie, er særligt designet til at blokere 100% for al lys, og ikke bare en stor hjælp til en bedre og dybere nattesøvn, men også perfekt til et lille powernap udenfor på en dejlig sommerdag.

Tre smukke FARVER

Du kan vælge mellem farverne:

  • Dusty Rose
  • Pearl Grey
  • Anthracite

Alle tre smukke i hver deres farve.

 

OG den kan vaskes

Luxury Sleep Mask kan nemt vaskes, enten i hånden, eller i maskinen på 30 grader silke/uld program, og dertil hørende vaskemiddel. Efter vask strækker du den lige lidt, og så er den fin og glat igen, og ellers kan du også lige glatte den med et strygejern på svag varme.

 

Leveres i en fin ÆSKE

Vores Luxury Sleep Masks leveres i en fin æske som passer i farven til sovemasken, og gør den helt ideel som gaveide.

Størrelsen passer alle, da den reguleres med et velcrobånd, så du skal bare bestemme dig for hvilken farve det skal være.

 

 


SHOP DOOZIE LUXURY SLEEP MASK HER